Nutrikoučink s Angi

Více o mně

Mgr. Angela Gabrhelová

Vždy mě velmi těší, když se klientům díky naší spolupráci daří dosahovat svých cílů, zlepší se jim kvalita života, zdravotní stav a v neposlední řadě životní spokojenost.  Zajímá Vás, jak vlastně vypadá moje práce nutričního kouče?

Nenabízím pouhé výživové poradenství. Nabízím komplexní pohled na Váš problém a plán, který Vás trvale dovede k vysněnému cíli.

Cílem mé práce je pomoct Vám k tomu, abyste se cítili dobře ve svém těle i duši. Podíváme se do hloubky Vašich stravovacích i dalších denních návyků a zjistíme, kde to vázne. Společně najdeme formu stravování, která Vám bude vyhovovat a budeme pracovat na tom, abyste získali zdravý přístup k jídlu i sami sobě.

Nabízím aktivní cesty, jak dosáhnout Vašich cílů. V mé terapii se nedočkáte zkopírovaných obecných jídelníčků a doporučování „zaručených“ doplňků stravy pro rychlé zhubnutí. Mým úkolem je naučit Vás, abyste sami pochopili, o čem je zdravé stravování a zdravý životní styl, a nebyli navždy odkázáni na služby výživových poradců.

Ani má cesta k tomuto uvědomění nebyla jednoduchá. Ještě před pár lety jsem vážila o 40 kg více a byla ztracená ve svém vlastním životě. Nakonec jsem našla svoji cestu, zbavila se nezdravých návyků a konečně jsem spokojená s tím, jaká jsem. Více o mém příběhu si můžete přečíst zde.

Mé vzdělání

2015 – 2020: Lékařská fakulta Masarykovy univerzity v Brně, studijní program Specializace ve zdravotnictví, bakalařský a magisterský studijní obor Fyzioterapie

2021 – 2022: Kurz Poradce pro výživu (NutriAcademy), zakončen státní zkouškou autorizovanou Ministerstvem zdravotnictví – profesní kvalifikace Výživový poradce

2023: Kurz Lifestyle kouč (NutriAcademy), akreditován MŠMT, zakončen závěrečnou zkouškou – získáno osvědčení o rekvalifikaci pro obor Kouč/koučka